Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate a societatii Infrasoft S.R.L este in concordanta cu legislatia in vigoare, respectiv Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul IT al societatii noastre.


Politica de Confidentialitate este valabila si se aplica pentru Site-urile din domeniul societatii Infrasoft SRL, pentru care Infrasoft SRL are calitatea de autor, proprietar si administrator, daca nu se specifica intr-un alt fel.


Colectarea de date cu caracter personal presupune interactiunea dumnevoastra directa cu continutul site-ului societatii Infrasoft SRL si totodata implica si permisiunea dumnevoastra de a ne oferi date cu caracter personal, respectiv informatii referitoare la nume, adresa de email, telefon, fax.


Datele cu caracter personal astfel colectate vor fi utilizate de catre reprezentantul colectarii de date cu caracter personal, numai pentru adaptarea si dezvoltarea continutlui site-ului societatii Infrasoft SRL, in interdependenta cu nevoile clientilor nostrii.


In ceea ce priveste securitatea datelor cu caracter personal, acestea au un acces fizic limitat, fiind stocate pe servere speciale, amplasate in incaperi protejate.


Drepturi de autor


Continutul site-ului www.infrasoft.ro este protejat de Legea Dreptului de Autor si drepturile conexe numarul 8/1996 si de modificarile ulterioare aduse prin Legea nr. 285/2004, Ordonanta de Urgenta 123/2005 si Legea 329/2006.


Toate drepturile sunt rezervate S.C. INFRASOFT S.R.L , sediu social str Ion Urdareanu nr 2, bl P22, et 3, ap 49, Bucuresti, CUI: RO16372302, inregistrata la registrul comertului J40/6756/2004.


Toate informatiile si materialele prezentate si publicate, precum texte, imagini, logo-uri si design-ul continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris in prealabil al S.C. INFRASOFT S.R.L


Litigii


Politica de Confidentialitate a societatii Infrasoft SRL se supune legislatiei in vigoare. In cazul unui litigiu, se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila, iar in caz contrar, acesta va fi inaintat spre solutionare instantei competente.


Pentru orice intrebari, discrepante sau solicitari de utilizare a informatiilor si materialelor de pe acest website, va rugam sa aveti amabilitatea sa ne contactati la adresa: marketing@infrasoft.ro, iar colegii nostri va vor transmite informatiile solicitate in timp util.


LiveZilla Live Chat Software